Arnavutköy Nokta Tesisleri – Kuzu Çevime

Kebap Kuyuda, Çay Semaverde, İftar Nokta’da

Kebap kuyuda, çay semaverde, iftar Nokta’da… Kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz küçük ve büyük baş hayvanları uzman veteriner hekimler kontrolünde İslami kurallara uyarak kesim yaptığımız Nokta Tesislerinde, her biri alanında uzman kebap ustalarımız tarafından sizler için hazırlanan zengin iftar menüsünü denemelisiniz.

Anadolu’nun eşsiz lezzetlerinden olan kuzu çevirme ve semaver çayı eşliğinde limitsiz iftar keyfi sizleri bekliyor..

Nokta Tesisleri İftar Menüsü

İletişim Bilgilerimiz

Kroki

İstanbul Avrupa Yakası İftar Mekanları – 2023

İstanbul Avrupa Yakası iftar mekanları arasında sahip olduğu orman manzarasıyla fark yaratan Nokta Tesisleri, ormandan gelen serin esinti iftarınıza farklı bir hava katıyor. Konumuyla olduğu kadar zengin iftar menüsüyle de dikkat çeken mekanda siz de Anadolu’nun eşsiz lezzetlerinden olan kuzu çevirme ve semaver çayı eşliğinde unutulmaz güzellikte bir iftar geçirmek istiyorsanız rezervasyonunuzu hemen yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Kuzu çevirme ve diğer et ürünlerinin ana yemek olarak sunulduğu menüyü, tatlı ve meyveyle sonlandırabilirsiniz. İstanbulun en güzel iftar mekanlarından olan Nokta Tesisleri’nin en önemli özelliği çocuk oyun alanlarının olması. Böylece siz iftarınızı açarken, çocuklarınız da güvenle oyun oynayama devam edebilir.

Anadolu Mutfağının en lezzetli ana yemeklerinden olan kuzu çevirme, enfes tatlı çeşitleri, Osmanlı şerbetleri, odun ateşinde hazırlanan semaver çayından oluşan zengin iftar menüsüyle Nokta Tesisleri, ramazan boyunca sizi bekliyor.

Nokta Tesisleri'nde kendinizi özel hissedeceksiniz.