Arnavutköy Nokta Tesisleri – Kuzu Çevime

Tabiatın içinde kuyu kebabı ve kahvaltı

Özellikle yazın içinde bulunduğu ormanın verdiği avantaj ile su sesi ve yeşillerin arasında kuyu kebabı ve sabah kahvaltısı için farklı bir seçenek.

İstanbul’un sıcağından, neminden ve kalabalığından biraz uzakta, sizi bir lezzet mekânına davet ediyoruz bu hafta.

Tabii bu vaadimize güzel yemekler de dahil. Onlarca ağacın ortasında, havuzlardan gelen su şırıltılarının arasında hem kafanızı dinleyebileceğiniz hem de etin en leziz halini bulabileceğiniz bir mekân Arnavutköy’deki Nokta Tesisleri. Bilenler bilir, 20 yıllık bir işletme burası. İster kahvaltı yapın, ister mekânın kendi özel çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlardan elde edilen taze ve hijyenik etlerle hazırlanan lezzetlerine kendinizi kaptırın.

Arnavutköy yolu üzerindeki bu nezih ve huzurlu yer, 10 bin metrekarelik bir alana sahip ve çocuklar için eğlenceli bir oyun parkı var. Çocuklarınızın arkadaşlık kuracağı ördek yavruları bile var. Mekânın 1.500 kişilik geniş bahçesi yanında kapalı salonları da mevcut. Sami Gül tarafından işletilen mekân sabah 8’de kahvaltı ile açılıyor. Hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonları ise açık büfe var. Öğleden sonra ise et ve ızgara çeşitleri servisi başlıyor. Sami Gül, “Özel olarak yetiştirdiğimiz hayvanları veteriner kontrolünde kesiyoruz. Hijyene büyük önem veriyoruz. Burası bir aile mekânı gibi. Saatlerce canınız sıkılmadan dinlenebilir ve güzel lezzetlerimizi açık havada tadabilirsiniz.” diyor.

kaynak : tripadvisor.com.tr

Nokta Tesisleri'nde kendinizi özel hissedeceksiniz.