Arnavutköy Nokta Tesisleri – Kuzu Çevime

En Güzel Açık Büfe Kahvaltı Mekanları

Hafta sonlarının hatta Cumartesi ve Pazar günlerinin olmazsa olmazı olan En Güzel Açık Büfe kahvaltı mekanları arıyorsunuz? Bu adreslerden en fark yaratını ve en olmazsa olanı olan Nokta Tesisleri ile sevdiklerinizi yanınıza alarak hoş sohbetler eşliğinde harika bir kahvaltı yapabilirsiniz. Üstelik hem serpme kahvaltı fırsatı hem de açık büfe kahvaltı fırsatını bulabileceğiniz b adreste yöresel bir kahvaltı yapabileceksiniz. En özel peynirler, en özel reçeller sizler için sunuluyor olacak. ikitelli Kahvaltı ile farkını ortaya koyan Nokta tesisleri artık cumartesi ve pazar günleri vazgeçilmezlerinizden biri olacak gibi duruyor.

YÖRESEL ÜRÜNLER İLE EŞSİZ KAHVALTI KEYFİNİ BİZİMLE TADIN !

Nokta Tesisleri’nde köy kahvaltısı bir başka zengindir.. Haftaiçi ve haftasonu siz değerli misafirlerimize sunmuş olduğumuz bu zengin kahvaltı sofrası, Doğu Anadolu’muzun Erzurum yöresinin çeçil peyniri, Kars ilimizi eski kaşarı, Trabzon’umuzun tereyağı ile tadına doyulmaz kahvaltı çeşitlerini serpme kahvaltı ve açık büfe kahvaltı olarak bulma fırsatı sunuyoruz.

Ege yöremizin zeytini ve zeytinyağı ile ustalarımızın yapmış olduğu bin bir meze çeşitleri ile yöresel kahvaltımız tadına doyulmaz bir hal almakta. Kırklareli’nden gelen organik taze yumurtalarımız ile tesisimizin kendine has fermente sucukları ve kavurması ile köy kahvaltımızı taçlandırıyoruz.

Tabi ki her kahvaltı çaysız olmaz,  siz değerli misafirlerimiz sınırsız odun ateşinde pişen semaver çay servisi ile kahvaltınızı hoş sohbetleriniz ile bir serüvene dönüştürüyoruz…

Kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz için Başakşehir kahvaltı mekanları tercihleriniz içinde yine Nokta tesislerini seçebilirsiniz. Zaten bir kez kahvaltı yapmanız dahilinde her hafta tercih edeceğinize neredeyse eminiz. Açık mekan olması nedeni ile de yaz aylarında aradığınız o temiz havayı esintiyi bulabilirsiniz. Soğuk havalarda ise harika salonunda kendinizi en iyi şekilde ağırlanmış olacak hissedecek ve sıcacık çayınız ile kahvaltınızı tüketebileceksiniz.

Özellikle en çok merak tercih edilen açık büfe kahvaltı mekanları arasında yerini alan nokta tesisleri sizlere birçok lezzeti aynı anda sunuyor ve seçme imkanı sunuyor. Her şeyin tap taze olarak sunulduğu ve tabağınıza alacağınız her şeyi yiyerek geride bırakmak istemeyeceğiniz o eşsiz tatları bizce unutamayacaksınız. Açık büfe kahvaltı mekanları arasına mutlaka Nokta tesislerini ekleyin ve unutulmaz bir hafta sonu yaşamak için her hafta gün sayın. Kahvaltısının en olmazsa olmazı ise odun ateşinde demlenen semaver çayı eşliğinde çay olacak. Böylesine güzel kokan, böylesine güzel demlenen bir çay içtiniz mi sizler kendiniz deneyerek kararınızı verin. Unutulmaz bir hafta sonu sizleri bekliyor. Kahvaltınızı yağın ve hatta akşamında da harika et yemeklerini denemek için de bizce yine Nokta Tesislerinden vazgeçmeyin deriz.

Nokta Tesisleri'nde kendinizi özel hissedeceksiniz.